Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax is overtuigd na stageperiode en plukt talent weg bij VVV-Venlo

Laatste update:

De naar Ajax vertrekkende Janssen kijkt met een voldaan gevoel terug op zijn Limburgse jaren. "In mijn eerste jaar was ik nog jong en was ik heel trots dat ik bij VVV-Venlo mocht komen spelen", zo blikt de jonge middenvelder terug. "De eerste weken waren heel erg spannend, maar daarna wende ik snel aan mijn teamgenoten. Dat zijn nu meer vrienden dan teamgenoten geworden. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen door de spelers en de trainers. Bij trainers Joeri Janssen en Coen Aarts werd ik in Onder-11 niet alleen beter in het voetballen, maar leerde ik me ook beter concentreren."

Joeri Janssen haalde de aanwinst van Ajax afgelopen seizoen bij VVV Onder-13. "Trainen bij de Onder 13 was echt heel pittig en moeilijk want sommige spelers waren bijna twee jaar ouder dan ik en waren écht heel goed", benadrukt Janssen. "Ik werd er een beetje onzeker van, maar ook dat ging steeds beter. Ik heb dat seizoen in de Onder-13 vooral geleerd om voor mezelf op te komen."

"Het afgelopen seizoen zat ik in Onder-13 en leerde ik van trainer Rens Sleegers veel in kleine ruimtes te bewegen. Van trainer Marcel Wagemans leerde ik hoe ik positief kan denken en hulp kan vragen als iets niet lukt", voegt Janssen daaraan toe. Een nieuw avontuur buiten Venlo lonkt. "Nu ga ik naar Ajax. Ik verwacht dat de eerste weken, misschien wel maanden, heel spannend gaan worden." De middenvelder wordt opgevangen door een gastgezin in Amsterdam. "Ik verwacht dat ik bij Ajax een betere speler word en mentaal ook sterker kan worden. Ik denk dat de jongens met wie ik ga spelen heel aardig zijn."

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties