Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax is samen met PEC Zwolle de grootste teleurstelling van het seizoen'

Laatste update:

"Ik vond dat Ajax heel kritisch op zichzelf was na de wedstrijd", aldus Kenneth Perez. "Dat past wel bij hen, want als ze verliezen ligt het altijd aan henzelf en niet aan de tegenstander. Daar vond ik alleen geen sprake van in deze wedstrijd. Het was niet dat ze de spelers van AZ zomaar lieten lopen." Ten Hag gaf na afloop voor de camera's van ESPN aan dat hij vooral moeite had met de houding van zijn spelers. "We begonnen helemaal niet slecht, alleen de honderd procent overtuiging die ontbreekt. En dat zie je dus in de eindfase, maar dat zie je ook in de omschakeling. En ook bij het winnen van de tweede ballen, die waren allemaal voor AZ. En daar heb ik heel veel moeite mee."

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

De manier waarop Ten Hag de pers te woord stond zorgde voor verbazing bij Ten Voorde. De verslaggever van TC Tubantia groeide in hetzelfde dorp op als Ten Hag en is al jaren goed bevriend met de trainer van Ajax. "Dit had ik nog niet eerder van hem gezien", aldus Ten Voorde over de reactie van Ten Hag na afloop van het duel. "Hij was echt kwaad. Ik kon aan zijn gezicht ook wel zien dat hij het meende. Dit was geen spel. Ik heb alleen de laatste twintig minuten gezien van de wedstrijd, maar ik denk dat het een groter verhaal is. Een verhaal van 'weer een nederlaag' en 'weer puntenverlies'."

"In de Champions League hebben ze achttien punten behaald, maar in de Eredivisie verspelen ze punten tegen FC Utrecht, Heracles, Go Ahead Eagles, FC Twente en dan nu AZ er overheen. Dat was denk ik de druppel dat hij zo reageerde", probeert Ten Voorde de reactie van Ten Hag te verklaren. "Ajax wordt weleens vergeleken met Bayern München, maar Bayern morst geen punten na een Champions League-wedstrijd. Dat is de echte top. Als je kijkt naar de competitie vind ik Ajax samen met PEC Zwolle de grootste teleurstelling dit seizoen. PSV overtuigt ook echt niet, maar die staan door Ajax bovenaan."

Eredivisie
Ajax
1 - 2
AZ
Ben jij het met Leon ten Voorde eens?

Meer nieuws

Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
0
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
15
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
20
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
32
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties