Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax is tegen Fenerbahçe de grote kanshebber'

Laatste update:

"Ik heb Ajax de laatste weken veel gezien en dat elftal is nu op basis van het geboden voetbal in mijn ogen de grote kanshebber. Natuurlijk houd je in je achterhoofd dat Fenerbahçe heel veel kwaliteit heeft, maar dat het nog niet zo draait als iedereen had verwacht, is duidelijk", zegt de 45-jarige Van Hooijdonk in De Telegraaf.

De oud-spits vindt dat Ajax alleen niet te voorzichtig voor de dag moet komen en daarom direct 'volle bak' moet gaan. "Wil Ajax overwinteren, dan moet er een goed resultaat worden geboekt tegen Fenerbahçe", aldus Pi-Air, die in zijn column ook aangeeft dat hij Fenerbahçe op basis van het spelerspotentieel normaliter tot de favorieten voor de eindzege in de Europa League zou rekenen.

-
Ben jij het met Pierre van Hooijdonk eens?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties