Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax is 'teleurgesteld' en overweegt banden te breken na slepende kwestie

Laatste update:

De Zuid-Afrikaanse tak van de Amsterdammers degradeerde afgelopen seizoen, mede door het feit dat eerder Tendai Ndoro werd opgesteld terwijl die niet in actie mocht komen. Deze speler stond in een jaar tijd namelijk al bij drie clubs onder contract, waardoor hij niet speelgerechtigd was. Mede door de daaruit voortvloeiende straf degradeerde ACT.

Wekenlang heerste er onduidelijkheid of de club daadwerkelijk zou degraderen, een gegeven dat niet lekker ligt in Amsterdam. "Ajax begrijpt niet waarom deze kwestie zo lang heeft moeten duren", zegt Efstathiou, geciteerd door IOL. "Ze snappen niet dat de definitieve beslissing zo lang is uitgesteld. Vanzelfsprekend zijn ze teleurgesteld over wat er allemaal is voorgevallen."

"Ik kan je wel vertellen dat ze ons nog steunen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ze inmiddels serieuze twijfels hebben en hun opties afwegen", aldus Efstathiou over de houding van de Amsterdammers. Ajax is voor 51 procent aandeelhouder van de club. Momenteel bereidt ACT zich voor op het nieuwe seizoen in de tweede divisie van Zuid-Afrika.

Verwacht jij dat Ajax in de nabije toekomst gaat breken met de Zuid-Afrikaanse satellietclub?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties