Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax jaagt op talent van 1.91 meter ter waarde van vijftien miljoen'

Laatste update:

Naast de Eredivisionist zouden AC Milan, Arsenal, Manchester City en AS Monaco de verdediger eveneens op het lijstje hebben staan. Fuchs ligt bij de Braziliaanse club nog tot de zomer van 2023 vast, waardoor men een flink transferbedrag kan eisen bij een eventuele overgang. Naar verluidt verlangt Internacional ongeveer vijftien miljoen euro in ruil voor de diensten van Fuchs.

TOP 10 GOALS - David Neres

De jeugdinternational van Brazilië, volgens Transfermarkt 1.91 meter lang, heeft nog niet veel ervaring opgedaan bij de hoofdmacht van Internacional. Tot op heden kwam Fuchs tot veertien wedstrijden voor het eerste elftal. Het is overigens niet de eerste keer dat Ajax in de afgelopen tijd wordt gelinkt aan een talent uit Brazilië.

Vorige week werd de interesse van Ajax in de 22-jarige middenvelder Matheus Henrique gemeld. De club zou zelfs al geïnformeerd hebben naar de beschikbaarheid van het talent van Grêmio. Henrique is net als Fuchs uitgegroeid tot een bekend gezicht bij Jong Brazilië. De kans is groot dat de middenvelder volgend jaar wordt opgenomen in de definitieve selectie voor de naar 2021 uitgestelde Olympische Spelen.

Zou Bruno Fuchs een goede aanwinst zijn voor Ajax?

Meer nieuws

'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
10
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
5
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties