Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax kan bijna vijf miljoen euro tegemoet zien voor aflopend contract'

Laatste update:

Vorig seizoen gaf trainer Peter Bosz op de rechtsbackplaats doorgaans de voorkeur aan Joël Veltman, die door de nieuwe coach Marcel Keizer tot aanvoerder is benoemd. Ajax bereikte enkele weken geleden zelf al overeenstemming met Galatasaray over een transfersom van drie miljoen euro, maar de voorkeur van Tete ging niet uit naar een Turks avontuur. Hij prefereerde Olympique Lyon ook boven clubs als Crystal Palace en Juventus.

Tete, die al niet meer mee was naar het trainingskamp in Oostenrijk, stond afgelopen seizoen door een schorsing van Veltman in de basis tegen Olympique Lyon in de halve finales van de Europa League (4-1 winst). In de return in Lyon (3-1 verlies) viel hij in de 65e minuut in voor Veltman. Eerder legden les Gones ook al Bertrand Traoré vast, die in die halve finales een sterke indruk maakte in het shirt van Ajax. De international van Burkina Faso werd door Chelsea het afgelopen seizoen verhuurd aan de Amsterdammers.

Tete debuteerde in 2014 voor Ajax. Hij speelde 55 officiële wedstrijden voor de 33-voudig landskampioen en scoorde daarin één keer. Na Traoré, Davy Klaassen (Everton), Pelle Clement (Reading FC), Diederik Boer (PEC Zwolle), Thulani Serero (Vitesse), Django Warmerdam (FC Groningen) en Heiko Westermann (Austria Wien) is Tete de achtste speler die Ajax verlaat.

Olympique Lyon is een goede club voor Kenny Tete

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties