Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax kan Dolberg nu verkopen, alleen zo valt die aankoop te rechtvaardigen'

Laatste update:

"Dit is niet te geloven. Kenny Dalglish legde me ooit eens uit: 'Je moet geen oud-, geen luie en geen geblesseerde spelers terughalen'. Siem de Jong is niet lui, maar die andere twee aspecten gaan voor hem op. Deze aankoop is niet te volgen", vertelt de oud-trainer in gesprek met Voetbal International. "Ik heb direct geroepen dat Ajax nu Kasper Dolberg wel van de hand kan doen, dat is de enige manier om de aankoop opeens te rechtvaardigen."

De Mos denkt dat De Jong anders alleen spelers als Carel Eiting en Frenkie de Jong in de weg gaat lopen aangezien Ajax dit seizoen door de vroege uitschakeling in de Champions- en Europa League enkel voor de landstitel en de KNVB Beker strijdt. Kenneth Perez is het daar overigens niet mee eens. De voormalige Ajacied vindt dat De Jong in het verleden van grote waarde is geweest voor Ajax en dat hij vorig seizoen bij PSV, mits fit, ook liet zien belangrijk te kunnen zijn.

De voormalig Deens international kijk daarnaast uit naar de dynamiek die gaat ontstaan tussen De Jong en Hakim Ziyech: "Ik voorzie daarbij een boeiende concurrentiestrijd met Hakim Ziyech. Twee totaal verschillende types om de rol van aanvallende middenvelder in te vullen, en die concurrentie kan ook bij Ziyech het beste omhoog halen."

Met wie ben jij het het meest eens?

Meer nieuws

Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
0
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
15
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
34
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
18
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
4
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties