Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax kan door contractverlenging definitief streep zetten door target

Laatste update:

Vlachodimos speelt al sinds juli 2018 voor Benfica, dat hem destijds voor 2,4 miljoen euro overnam van Panathinaikos. De sluitpost, die werd geboren in het Duitse Stuttgart, speelde tot dusver 195 officiële wedstrijden voor de Portugese club, waarin hij 78 keer de nul wist te houden en 193 treffers incasseerde. Vlachodimos, die onder trainer Roger Schmidt een vaste waarde is en een transferwaarde heeft van zo'n zestien miljoen euro, stond 29 keer onder de lat bij de nationale ploeg van Griekenland.

De optredens van Vlachodimos brachten hem afgelopen zomer in verband met verschillende Europese topclubs, waaronder dus Ajax. De deal met de Amsterdammers leek op de goede weg, totdat de Raad van Commissarissen roet in het eten gooide. Om te voorkomen dat een dergelijke situatie zich in de toekomst nogmaals voordoet, breekt Benfica het contract van de doelman vroegtijdig open. Het huidige contract van Vlachodimos loopt tot medio 2024 en werd in de zomer van 2019 voor het laatst verlengd.

Sky Sports-journalist Florian Plettenberg stelt zelfs dat Vlachodimos al mondeling akkoord is over een contractverlenging en dat enkel de handtekeningen nog gezet moeten worden. Bij Ajax lijken ze de komst van de Griek al uit hun hoofd te hebben gezet, daar wordt ingezet op de komst van Noppert als nieuwe eerste doelman. De sluitpost van sc Heerenveen maakte tijdens het WK zijn interlanddebuut en mocht van bondscoach Louis van Gaal alle vijf de wedstrijden keepen. Naar verluidt vraagt Heerenveen zo'n tien miljoen euro voor Noppert.

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
9
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
18
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties