Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax kan komst Bailey na Europees debacle vergeten

Laatste update:

Op Facebook laat Craig Butler weten dat Bailey deze zomer niet naar Ajax zal vertrekken. "Het is een lastige tijd geweest voor onze familie, met veel vragen en beslissingen", schrijft Butler. "We hebben er goed over nagedacht, ik heb de tijd genomen om tijdens de laatste wedstrijd van Genk te kijken wat de fans voelen voor mijn zoon. Ik realiseer me nu dat er goede mensen zijn die om mijn zoon geven. We willen ze nog een kampioenschap geven voordat we België verlaten."

"Aan de mensen die ik in de afgelopen periode heb beledigd, bied ik mijn excuses aan", vervolgt Butler. "Het is niet gemakkelijk om mijn taken als vader én zaakwaarnemer goed uit te voeren, maar ik neem mijn taken erg serieus. Aan Ajax en de Ajax-fans: ik wens jullie het beste in de Nederlandse competitie en hoop op het beste voor jullie. Wij concentreren ons nu op de ontwikkeling van Leon en een kampioenschap voor Genk."

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
9
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
165

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties