Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax kan streep zetten door lucratieve toptransfer: 'De kans is nihil'

Laatste update:

De Telegraaf meldde onlangs dat Manchester United zich officieel bij Ajax had gemeld voor Van de Beek. "Maar aanvankelijk hadden we natuurlijk Real Madrid, dat was zo goed als rond. Het was zo goed als zeker. Maar ik hoorde nu dat Real aan het terugkrabbelen is. De kans dat hij naar Real Madrid gaat is nihil", legt de chef voetbal van de krant bij Veronica Inside uit.

Is Donny van de Beek welkom bij Real Madrid? | Meepraten

"In feite was alles rond, het ging de hele tijd nog over die medische keuring. Het punt is: Real heeft een hele hoop hele dure spelers. Er moeten dan eerst nog spelers weg. En daarnaast zijn ze het stadion aan het verbouwen. Als zij spelers kopen, dan kopen zij spelers van wie ze zeker weten dat ze er direct staan, dat ze een meerwaarde zijn, ook qua marketing. Jongens als Paul Pogba of Neymar."

"Ze zijn nog onzeker. Dus als het doorgaat, dan is Van de Beek een van de investeringen in de breedte. Zij zijn niet meer bereid om vijftig miljoen te betalen", zegt Driessen, die aangeeft dat Van de Beek in Europa nog geen hele grote naam is. "Real gaat echt wachten tot ver in augustus. Als zij er eventueel niet uitkomen met andere spelers, dan kan hij gehaald worden. Maar die kans is gewoon heel klein. Er zijn andere opties, zoals Manchester United, maar die willen minder betalen."

Verwacht jij dat Donny van de Beek deze zomer vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
21
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
6
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties