Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax kan zijn eigen beleid nu alweer in de kast stoppen

Laatste update:

Want zo is het in feite. Waarschijnlijk is er niemand bij Ajax die op de linkerflank beter kan opereren als Babel. De jeugdexponent kent de club van binnen en buiten. Daarnaast is hij ongelukkig in Liverpool, waar coach Rafa Benítez nauwelijks gebruik van hem maakt. Zijn plek in het Nederlands elftal raakt steeds verder uit het zicht. En dat is geen prettig gevoel. Zeker niet met een prestigieus WK in Zuid-Afrika voor de deur. Na een "stage-achtig" WK in Duitsland en de teleurstellende blessure vlak voor het EK in Zwitserland en Oostenrijk hoopte hij in Zuid-Afrika te kunnen vlammen. Iets wat er voorlopig niet in lijkt te zitten.

Maar wat is Ajax' voordeel? Negen punten achterstand op koploper is niet mals. Ga je die met een versterking als Babel wel inlopen? Ik denk dat het ijdele hoop is. Babel zal moeten spelen als hij komt en zal zelf slechts geïnteresseerd zijn in een huurperiode voor een half jaar. Wat inhoudt dat Sulejmani en Zeegelaar, twee spelers die al heel sporadisch in het de hoofdmacht mogen optreden, veelvuldig op de Toekomst actief zullen zijn. Een weinig motiverend vooruitzicht. Daarnaast staat het feit dat Sulejmani nu al meer gekost heeft als Babel ooit opgebracht heeft. Ook huidige linksbuiten nummer één Urby Emanuelson zal een andere plek in het elftal moeten krijgen. Gelukkig is het een veelzijdige speler, alleen rendeert hij de laatste weken optimaal als linksbuiten. We mogen hopen dat hij definitief afstand mag doen van de linksback positie, dus wordt het waarschijnlijk een positie op het middenveld, namelijk linkshalf. Inderdaad, Ismail Aissati mag vanaf dat moment weer de bank gaan warm houden. Weer een (dure) speler die minder praktijkuren krijgt om zich te ontwikkelen.

Kortom, de discussie of de komst van Babel belangrijk is voor Ajax is nog de moeite waard. Maar één ding staat als een paal boven water. Het beleid dat Ajax graag wil inzetten, wordt met één transfer alweer teniet gedaan. Het tekent een beetje de situatie waar Ajax zich de laatste jaren in bevindt. Arsenal leidt spelers op en zal maar zelden gekke uitgaven doen voor een speler. Real Madrid doet exact het tegenovergestelde. Beide manieren van beleid voeren valt over te twisten. Maar deze twee clubs hebben in elk geval een weg in gezet, waar ze even niet vanaf willen wijken. Bestuurders van Ajax! Ik roep u op om alstublieft Babel in Liverpool te laten en de jeugd de kans te geven. De korte termijn oplossing Babel moet zich maar even schikken in zijn rol.

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties