Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax keert terug in titelstrijd na overwinning op PSV

Laatste update:

In het eerste kwartier van de kraker in eigen huis liet Ajax zien er vol voor te willen gaan. Hoesen werd echter afgetroefd door een snel uitkomende Boy Waterman en raakte een minuut later de bal niet vol. De beste mogelijkheid was voor Toby Alderweireld, hij kopte een hoekschop vanaf links van Christian Eriksen snoeihard tegen de paal en joeg PSV zo schrik aan. Fischer krulde de bal later net wat te hoog. PSV vertoonde zich amper op de vijandelijke helft en liet de aanvalsstorm van de Amsterdammers bijna gelaten en zonder morren over zich heen komen.

Het bofte dat Hoesen te langzaam reageerde toen Waterman de bal bij een hoekschop losliet en dat hij ook niet hard genoeg weg sprintte, nadat twee PSV'ers elkaar in de weg liepen. De 1-0 hing echter nadrukkelijk in de lucht en viel ook, na bijna een half uur. De Jong kopte niet eens zo sterk binnen uit Eriksens hoekschop, maar Waterman greep niet goed in op de inzet van de Ajax-aanvoerder en liet de bal zo de doellijn passeren. Als donderslag bij heldere hemel viel luttele minuten later echter toch de 1-1 in de Amsterdam ArenA. De eerste kans was meteen een doelpunt voor PSV.

Lens ontving de bal schuin tegenover Kenneth Vermeer, kapte Ricardo van Rhijn eenvoudig uit en krulde vervolgens binnen in de verre hoek. Ajax schrok van de verrassende tegengoal en liet het initiatief even aan PSV. Daarna kwamen er weer kansen, voor Fischer en Derk Boerrigter. Het schot van de Deen werd echter van richting veranderd door Mark van Bommel en Waterman keerde Boerrigters poging. Ajax opende de tweede helft niet zo fel als de eerste, maar was weer bovenliggend. Daley Blind testte de reflexen van Waterman en ook Boerrigter vond de doelman weer op zijn weg.

PSV kwam verder onder druk te staan na geel voor Van Bommel (overtreding) en Luciano Narsingh (schwalbe), maar capituleerde geenszins en brak zo nu en dan levensgevaarlijk uit. Lens liet daarbij dé kans op de 1-2 onbenut. Oog in oog met Vermeer bewaarde hij de rust niet en schoof hij naast. Ajax sloeg aan de overkant direct toe: Hoesen tikte van dichtbij binnen na sterk voorbereidend werk van Fischer en dompelde PSV zo in rouw. De komst van Memphis Depay voor Timothy Derijck mocht de club uit de lichtstad niet baten: Fischer profiteerde vlak voor tijd namelijk van een verkeerde terugkopbal van Dries Mertens, omspeelde Waterman en schoof de 3-1 binnen. PSV moet volgende week serieus aan de bak in de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de Eredivisie?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties