Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax komt er niet uit met talenten ondanks riante salarisverhoging'

Laatste update:

Het weekblad schrijft dinsdag dat de technische leiding van de club de stekker even uit de onderhandeling heeft getrokken. Brobbey, Hansen, Taylor en de broers Timber hebben een contract dat in de zomer van 2021 afloopt. Ünüvar ligt nog een jaar langer vast, maar ook met hem wil Ajax langer door. Om te voorkomen dat de talenten transfervrij vertrekken, wil de clubleiding deze contracten graag openbreken en verlengen.

Transferadvies Donny van de Beek van oud-leermeester bij Ajax: 'Daar moet hij stappen maken'

Er zitten verschillen in de aanbiedingen, maar de talenten kunnen rekenen op een stevige salarisverhoging. De spelers staan onder contract voor circa zeventig- à tachtigduizend euro per jaar en kunnen naar een salaris van naar verluidt tweehonderdduizend euro. Ajax wil hiermee zijn waardering uitspreken voor de goede ontwikkeling die de spelers doormaken. De genoemde talenten willen op hun beurt voldoende perspectief zien om door te breken in het eerste elftal. Bovendien willen zij graag dagelijks meetrainen met de selectie van hoofdtrainer Erik ten Hag.

De jonge spelers zien dat Ajax de laatste jaren steeds meer spelers heeft aangetrokken, waardoor de kansen om door te breken afnemen. Bovendien is de selectie van Ten Hag breed, wat het lastiger maakt om kansen af te dwingen. Zij wijzen naar spelers als Edson Álvarez, Sven Botman, Carel Eiting, Jürgen Ekkelenkamp, Zakaria Labyad, Lisandro Magallán, Razvan Marin, Kik Pierie en Perr Schuurs, die ook geen vaste basisplaats hebben en de doorstroming vanuit de jeugd belemmeren. Ajax is echter van mening dat er voldoende perspectief is en wijst daarom naar de ontwikkeling van onder anderen Donny van de Beek, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui en Sergiño Dest.

Ook met Ryan Gravenberch is nog altijd geen akkoord bereikt over zijn in 2021 aflopende contrat. Ajax heeft hem een hogere aanbieding gedaan, maar desondanks zijn beide partijen het nog niet eens geworden. Ook met Gravenbercht zijn de gesprekken voorlopig stopgezet. Voetbal International schrijft dat er voldoende belangstelling is voor de genoemde talenten van mooie clubs in Europa, die bekend zijn met de status van hun contracten. Er zouden aanbiedingen zijn gedaan die de voorstellen van Ajax twee, drie en soms vier keer overstijgen. Directeur spelerszaken Marc Overmars wil over een aantal weken met iedere speler afzonderlijk om de tafel gaan om alsnog tot een akkoord te komen.

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
1
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
19
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties