Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax komt halfjaar later tot definitief akkoord met Bayern München

Laatste update:

Kühn vertrekt zodoende zonder ooit een wedstrijd namens de hoofdmacht te hebben gespeeld bij Ajax. De Amsterdammers namen hem begin 2018 voor twee miljoen euro over van RB Leipzig en de aanvaller kwam sindsdien uit voor Ajax Onder-19 en Jong Ajax.

Namens het beloftenelftal van de Eredivisionist speelde hij in de afgelopen jaren 43 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Hierin was hij goed voor vijf doelpunten en zes assists. Kühn keert nu definitief terug naar Duitsland, waar hij eerder voor FC St. Pauli, Hannover 96 en RB Leipzig actief was.

De jeugdinternational van Duitsland kwam het afgelopen halfjaar namens de reserves van Bayern uit in de 3. Liga. In zestien wedstrijden wist hij tweemaal te scoren en leverde hij ook een assist. Kühn heeft een driejarig contract getekend in Beieren. "Hij is een technisch sterke, snelle speler die hier goed past en zijn aandeel heeft gehad in het kampioenschap. We verwachten veel van hem in de toekomst", laat trainer Jochen Sauer van Bayern II optekenen.

Denk jij dat Ajax er goed aan doet door definitief afscheid te nemen van Nicolas Kühn?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties