Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax komt met 'hartverwarmende' en 'royale' zet van dertien miljoen

Laatste update:

Na elke thuiswedstrijd dat in een lege Johan Cruijff ArenA wordt afgewerkt, hebben de seizoenkaarthouders recht op één-zeventiende van de aanschafprijs, variërend van bijna 250 tot 700 euro, aldus de krant. Ook voert de Eredivisionist geen indexatie of prijsverhogingen door en laat het de prijs van de seizoenkaarten dus hetzelfde als de voorbije voetbaljaargang.

TOP 10 GOALS - Quincy Promes

"Ajax wordt weleens een koude en kille club genoemd. Volkomen onterecht blijkt maar weer, want deze regeling is allesbehalve koud en kil, maar hartverwarmend", zegt Nagtzaam. "Ajax heeft het door de coronacrisis op dit moment financieel zwaar, maar zet desondanks zijn supporters met afstand op één. Het enige risico dat wij nu nog lopen, is dat Ajax geen kampioen wordt", lacht hij.

Commercieel directeur Menno Geelen geeft aan dat Ajax er ook dit jaar naar streeft om alle seizoenkaarten te laten verlengen. "We hebben bewust gekozen om het risico van spelen zonder publiek volledig bij onszelf neer te leggen. Dat is duidelijk, maar ook gepast naar deze trouwe groep fans", aldus Geelen. Nagtzaam vertelt dat de samenwerking met de Ajax-top op dit moment 'perfect' is. "Dat is in het verleden, bij andere directies, weleens anders geweest."

"Maar dat Ajax nu alle financiële risico's neemt, is geweldig en bijzonder tegelijk, want ik heb me ook laten vertellen dat het in totaal om een bedrag van ruim dertien miljoen euro gaat. Dat is voor elke club ongelooflijk veel geld", aldus de SVA-directeur, die spreekt van een 'royale regeling'. Andere clubs werken bijvoorbeeld met kortingen op losse kaartjes, vouchers of gold cards, waarbij het risico bij de fans ligt. "Bij ons is het gewoon heel simpel geld terug voor elke wedstrijd die niet mag worden bezocht."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties