Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax kondigt komst van 'zeer aansprekend gezicht van de club' aan

Laatste update:

Kinsbergen is een Amsterdamse zakenman die veel financiële en strategische ervaring heeft opgedaan. Hij moet niet alleen tijdelijk orde op zaken stellen, maar ook de nog onervaren directeur Van der Sar klaarstomen. De commissarissen zijn ervan overtuigd dat de voormalig doelman het in zich heeft op termijn Ajax te leiden. In het kader van deze uitbreiding is de RvC voornemens Kinsbergen en Overmars, met inachtneming van de geldende procedure, te benoemen tot statutair directeur van Ajax.

"Met het toetreden van Michael Kinsbergen en Edwin van der Sar hebben wij een uitgebalanceerd directieteam geformeerd", zegt president-commissaris Hans Wijers op de clubsite van de regerend landskampioen. "Veel voetbalkennis, veel zakelijke ervaring, een groot netwerk en allemaal met de instelling om teamprestaties neer te zetten. Michael Kinsbergen gaat de directie en de organisatie de komende jaren leiden en daarnaast Edwin van der Sar begeleiden in zijn verdere ontwikkeling. Van der Sar heeft niet alleen een geweldige staat van dienst in het internationale topvoetbal, maar hij bezit tevens het natuurlijk leiderschap en de potentie om op termijn algemeen directeur van Ajax te worden. Samen met de andere voormalige topvoetballers in de clubleiding zal hij zowel nationaal als internationaal een zeer aansprekend gezicht van de club worden. Ik spreek namens de voltallige RvC het vertrouwen uit dat we met deze directie de komende jaren stap voor stap kunnen werken aan de verdere groei van Ajax."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
74
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties