Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax krijgt 'fikse waarschuwing': 'Het spel lijkt soms op arrogantie'

Laatste update:

"Ook in de derde Europese wedstrijd van het prille seizoen leek Ajax uitstekende zaken te doen, maar uiteindelijk was iedereen aan Amsterdamse kant chagrijnig en kwaad. Logisch ook gezien de manier waarop de ploeg van Erik ten Hag een zeker lijkende overwinning in de blessuretijd weggaf", vervolgt de krant, die lovend is over Dusan Tadic: "In alles straalt de Serviër reeds uit een echte leider te zijn."

Het Parool concludeert dat 'Ajax zichzelf in de vingers heeft gesneden' door te remiseren. "Ajax verkwanselde de 2-0 voorsprong na rust. In de tweede helft van de tweede helft eigenlijk. De ploeg ging aan gemakzucht ten onder, aan verkeerde keuzes, halfslachtig optreden. Dat mogen de geroutineerde spelers zich het meest aantrekken." Trouw stelt dat Ajax na het vele lof en de opgeklopte verwachtingen 'een fikse waarschuwing' heeft gekregen.

"Van vreugde naar chagrijn", meldt de Volkskrant. "In plaats van de riante voorsprong na rust professioneel uit te bouwen, kreeg een laconiek en onnauwkeurig Ajax het deksel alsnog op de neus. Door de late gelijkmaker (2-2) voelde de nummer twee van België zich de morele winnaar en stapten de Amsterdammers met het nodige chagrijn het veld af."

De kranten in België zijn minder hard over de prestaties van Ajax. "Twee kansen, twee goals. Elk moment van verzwakking werd afgestraft door de Amsterdammers. Dodelijk efficiënt, daar lag het verschil in klasse. Want, zó indrukwekkend was Ajax ook niet", aldus Het Laatste Nieuws. De krant stelt dat Standard door het 2-2 gelijkspel nog altijd goed zicht heeft op de volgende voorronde.

Het Nieuwsblad zag vooral 'een groot verschil in technisch vermogen' tussen de twee clubs. "Het spel van Ajax lijkt soms op arrogantie zoals het quasi volledig op zijn techniek rekent. Maar als de tegenstander, zoals gisteren (dinsdagavond, red.) even het geval was, een tijdje niets meer voor elkaar krijgt, is het wel aangenaam om naar te kijken."

-
Verwacht jij dat Ajax de groepsfase van de Champions League haalt?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
0
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties