Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax krijgt geclaimd doelpunt níét: 'Ik dacht dat ik de wereld over zou gaan'

Laatste update:

"Ik denk niet dat hij zat", reageert Van Beek zelf direct na afloop bij ESPN. "Ik denk dat het een goede beslissing is, anders zou ik het ook zeggen",

Heerenveen overrompelde Ajax en kwam op een 3-0 voorsprong, maar de Amsterdammers knokten zich helemaal terug. "Op het laatste moment was het nog spannend", zegt Van Beek. "Ik dacht: ik ga weer de wereld over, maar gelukkig niet." Van Beek is met acht eigen goals recordhouder aller tijden in Nederland.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Van Beek heeft genoten van de wedstrijd. "Hier zat alles in. Ik denk dat het een mooie wedstrijd was voor iedereen in het stadion."

Cristian Willaert zag Van Beek zeer uitbundig juichen na het laatste fluitsignaal van Danny Makkelie. "Het leek bijna wel of je de Champions League had gewonnen", zegt de verslaggever van ESPN, die verwees naar de uitspraken van Luuk Brouwers na Ajax - Heerenveen eerder dit seizoen.

"Ja ik wist dat dit zou komen", lacht Van Beek. "Veel commotie gehad met Luuk Brouwers. In deze zwaarbevochten wedstrijd zat denk ik alles. De laatste tijd trekken we hem steeds niet over de streep. Nu wel, tegen een grote ploeg. Dat is hartstikke mooi."

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
0
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
9
Kwakman ziet grote verandering bij Ajax: 'Hij is een verademing, vol vertrouwen'
4
Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
33
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
19

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties