Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax krijgt goed nieuws van begeerde smaakmaker: 'Heb het prima naar mijn zin'

Laatste update:

"Natuurlijk streelt het je als je met zoveel clubs in verband wordt gebracht", vertelt hij in gesprek met ELF Voetbal Magazine. "Het betekent dat je het goed doet, maar meer ook niet. Ik heb het al zo vaak gezegd en zal het denk ik nog heel vaak moeten zeggen, maar ik heb het prima naar mijn zin bij Ajax." Bazoer heeft ook al ambities voor volgden seizoen: "We willen niet alleen ieder jaar om de titel spelen, maar we vinden ook dat we een keer moeten presteren in Europa. Overwinteren in de Champions League bijvoorbeeld. We zijn iets aan het opbouwen en daar wil ik zeker deel van uitmaken."

Bazoer, die een eventueel kampioenschap de kers op de taart van zijn seizoen noemt, gaat ook in op zijn kiezelharde schot. De 19-jarige Ajacied denkt dat hij zijn traptechniek te danken heeft aan het voetballen op straat met zijn broer en diens vrienden. Tegenwoordig heeft hij veel aan de tips van Dennis Bergkamp, die erg let op de details en de techniek van de Ajax-spelers bijschaaft.

Denk je dat Riechedly Bazoer nog jaren in de Amsterdam Arena speelt?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
15
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties