Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax krijgt huurling terug na zeventien optredens in LaLiga

Laatste update:

Magallán werd anderhalf jaar geleden door Ajax voor negen miljoen euro overgenomen van Boca Juniors. Een groot succes werd zijn eerste periode in Nederland echter niet en zijn werkgever koos er een halfjaar later al voor om de 26-jarige verdediger op huurbasis naar Spanje te sturen. In het afgelopen seizoen kwam Magallán zeventien keer in actie in LaLiga en wist hij eenmaal te scoren.

'Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug, maar dit jaar wordt hij de sensatie bij Ajax'

In Baskenland schipperde de stopper tussen bank en basis, al maakte hij bijvoorbeeld in de laatste speelronde wel de negentig minuten vol tegen Barcelona en waren er eerder ook optredens tegen Sevilla en Atlético Madrid. Of Magallán aankomend seizoen de kans krijgt onder trainer Erik ten Hag is nog niet helemaal duidelijk.

Ajax heeft momenteel met Daley Blind, Lisandro Martínez, Joël Veltman, Edson Álvarez en Perr Schuurs al een aantal andere spelers onder contract staan die centraal achterin uit de voeten kunnen. Magallán speelde tot nu toe zes wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax, waaronder een korte invalbeurt in de strijd om de Johan Cruijff Schaal aan het begin van het afgelopen seizoen.

Denk jij dat Lisandro Magallán aankomend seizoen veel minuten gaat maken bij Ajax?

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
9
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
10
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
8
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties