Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax krijgt liefst 5 kaarten en gaat hard onderuit tegen Anderlecht

Laatste update:

Steijn koos voor Gerónimo Rulli onder de lat. De doelman, die in verband werd gebracht met een terugkeer naar Villarreal, maakte daarmee zijn eerste minuten deze voorbereiding. Verder kwam Kenneth Taylor op het middenveld in de ploeg in plaats van Benjamin Tahirovic. In de punt van de aanval genoot Brian Brobbey de voorkeur boven Christian Rasmussen. Calvin Bassey werd vanwege transferperikelen op de bank gehouden. Ajax wil de verdediger verkopen aan Fulham, maar Bassey ziet dat voorlopig niet zitten.

Ajax oogde in de eerste helft defensief diverse malen uiterst kwetsbaar. Dolberg profiteerde al in de twaalfde minuut van die wanorde. De Deen was zijn directe tegenstander Olivier Aertssen pijnlijk te slim af met zijn aanname en zette doelman Rulli te kijk met een bekeken boogballetje: 1-0. Dolberg werd deze zomer door Anderlecht gekocht van OGC Nice, dat hem in 2019 nog voor liefst 20,5 miljoen euro overnam van Ajax.

Ook in het restant van de eerste helft waren de beste kansen voor Anderlecht. Rulli redde op een vrije inzet van Francis Amuzu, terwijl Jorrel Hato met een sliding ternauwernood kon voorkomen dat de doorgebroken Anders Dreyer kon schieten. Via Mohammed Kudus creëerde Ajax zelf ook een uitstekende mogelijkheid. Na een dribbel leverde de Ghanees de bal af bij Steven Bergwijn. De linksbuiten had de hoek voor het uitzoeken, maar stuurde de bal vrijwel rechtdoor en zag doelman Maxime Dupé redden.

Ajax begon veelbelovend aan de tweede helft. Kenneth Taylor raakte de paal, Kudus schoot via Jan Vertonghen net naast en de Ghanees raakte even later keihard de lat. Nadat Devyne Rensch tien minuten voor tijd goed weg was gekomen met slechts een gele kaart na een harde sliding, besliste Anderlecht het duel. Aertssen wilde een voorzet van rechts wegwerken, maar tikte de bal onfortuinlijk in het eigen doel: 2-0. In de slotfase was Ajax vervolgens niet meer bij machte om het nog spannend te maken, waarna Raman in de lange hoek ook nog voor de 3-0 tekende vlak voor tijd.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
0
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
2
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
21
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
28
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties