Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax krijgt nog zeventien miljoen euro uit gespreide betalingen'

Laatste update:

Ajax heeft nog recht op geld voor onder meer Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder en Thomas Vermaelen. Bij deze miljoenentransfers legden Real Madrid en Arsenal niet direct de hele transfersom op tafel, maar werd er afgesproken dat er in termijnen betaald kon worden. Ajax krijgt nog een behoorlijk bedrag van deze transfers.

Omdat Ajax over deze gespreide betalingen bankgaranties heeft ontvangen, hoeft de club niet te vrezen dat dit geld niet alsnog binnenkomt. Ajax houdt vooralsnog wel de hand op de knip als het gaat om spelers kopen: Martin Jol heeft te horen gekregen dat er enkel een nieuweling gehaald mag worden, als er eerst iemand vertrekt.

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
0
Kemper spot met ongelukkige Roda-doelman: 'Hij zat een avondje in het casino'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties