Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax krijgt signaal van fans met verdubbeling ten opzichte van vorig seizoen

Laatste update:

Het is voor de 41.000 seizoenkaarthouders van de Amsterdammers sinds deze week mogelijk om hun abonnement te verlengen en tot nu toe hebben 19.380 kaarthouders ervoor gekozen om te verlengen. Dit is een ruime verdubbeling ten opzichte van vorig seizoen na de eerste week, toen er 'slechts' negenduizend seizoenkaarten werden verlengd.

Van Gaal: 'Ajax - Bayern was de mooiste'

De seizoenkaarthouders hebben tot 1 juli om te verlengen en de verwachting is dat het aantal verlengde abonnementen nog fors zal oplopen. Met het oog op de onduidelijkheid over het aankomende seizoen, geeft Ajax de seizoenkaarthouders de mogelijkheid om voor elk duel dat zonder publiek gespeeld moet worden een-zeventiende van het aankoopbedrag terug te vragen. De prijzen voor de seizoenkaarten lopen uiteen van 250 tot 700 euro.

"Ajax wordt weleens een koude en kille club genoemd. Volkomen onterecht blijkt maar weer, want deze regeling is allesbehalve koud en kil, maar hartverwarmend", zei directeur van Supporters Vereniging Ajax Fabian Nagtzaam hier eerder al over in gesprek met De Telegraaf. "Ik ben altijd al trots op onze club, maar nu nog eens extra. Ajax heeft het door de coronacrisis op dit moment financieel zwaar, maar zet desondanks zijn supporters met afstand op één."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties