Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax krijgt waarschuwing: 'Een paar flinke miskopen en je bent terug bij af'

Laatste update:

"PSV heeft met Donyell Malen en Mohamed Ihattaren zeker topspelers in huis, maar over het algemeen loopt bij Ajax meer kwaliteit rond. Na PSV schaar ik AZ weer hoger in dan Feyenoord, ook gezien het verschil in beleid, stabiliteit en ontwikkeling. Maar laat ik duidelijk zijn dat Ajax zeker niet uit zicht is verdwenen. Een paar flinke miskopen en je bent terug bij af", benadrukt Nakhli in Voetbal International.

"In de voorbije jaren gebeurde dat met spelers in de categorie vijf tot vijftien miljoen euro. Dat kan Ajax wel opvangen. Maar als duurdere spelers, denk aan de categorie twintig miljoen-plus aankopen, niet renderen, dan heeft ook Ajax een groot probleem." Collega Guido Albers vindt het 'veel te voorbarig' dat Ajax graag het Bayern München of Juventus van Nederland wil zijn. "Dan moet je over een langere periode jaarlijks kampioen worden en dit combineren met een heersende rol op de transfermarkt. Dus door spelers voor hoge bedragen te verkopen, maar tegelijkertijd de selectie weer kwalitatief aan te vullen."

Emotioneel afscheidsinterview Dest: 'Ik zie bij Barcelona de meeste kansen'

"Natuurlijk heeft Ajax financieel een gat geslagen, maar dit is niet altijd klakkeloos een garantie voor sportief succes", stelt Albers, die onder meer de belangen van Donny van de Beek en Carel Eiting behartigt. "Daarbij zal Ajax zich toch altijd in een bepaalde spagaat begeven. De club wil aanhaken bij de Europese top, maar profileert zich ook als de beste opleidingsclub in Europa. Dat kan gaan wringen als het doorslaat naar één kant." Revien Kanhai vindt het 'onzin' om te zeggen dat Ajax niet meer te achterhalen is en wijst naar AZ afgelopen seizoen. "Wat als de directieleden, die allen zeer interessant zijn voor Europese topclubs, weggaan? Dan gaat dat ten koste van het huidige beleid van Ajax", voorziet de zaakwaarnemer.

"Want iedereen zal zijn eigen nieuwe inbreng en visie willen hebben. Maar dat is niet altijd verstandig. Daarbij zitten de andere clubs in Nederland ook niet stil. Je ziet gelukkig het niveau en de budgetten van die clubs de laatste jaren ook weer toenemen", benadrukt de zaakwaarnemer van onder meer David Neres. "AZ maakte het Ajax afgelopen seizoen verdomd lastig. Dus het is onzin te zeggen dat Ajax niet meer te achterhalen is."

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
0
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
0
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
0
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Ajax
0
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - RKC Waalwijk
0
Basisplek bij PSV voor speler die na dit seizoen vertrekt uit Eindhoven
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties