Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax laat Australisch jeugdinternational terugkeren naar thuisland

Laatste update:

Ajax kaapte Pasquali in januari 2017 weg bij Melbourne Victory, waar hij destijds al zijn debuut in de A-League had gemaakt. De middenvelder speelde in oktober 2016 op zestienjarige leeftijd zijn eerste wedstrijd in het betaald voetbal en kwam uiteindelijk tot twee optredens voor de club uit Melbourne, alvorens hij naar Europa vertrok. Bij Ajax stroomde Pasquali in bij de Onder-19, waarna hij dit seizoen doorschoof naar het beloftenteam.

In augustus maakte Pasquali zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij uiteindelijk tot negen optredens kwam voor Jong Ajax. De middenvelder kwam in de eerste seizoenshelft nog redelijk vaak aan spelen toe, maar sinds november deed trainer Michael Reiziger nauwelijks meer een beroep op de Australisch jeugdinternational. Na de winterstop kwam Pasquali tot dusver slechts één keer in actie voor Jong Ajax, in de wedstrijd tegen Jong AZ (1-1).

Met ingang van seizoen 2019/20 keert Pasquali dus terug in de A-League. "Seb heeft al in een van de beste jeugdopleidingen gespeeld bij Ajax, dus we zijn heel blij met zijn komst. We hopen dat hij de lessen uit Europa hier in de praktijk kan brengen. Door hier vaker aan spelen toe te komen, kan hij zijn ontwikkeling doorzetten", laat John Hutchinson van Western United weten op de website van de A-League. Tegelijk met Pasquali presenteerde Western United ook Apostolos Stamatelopoulos en Dylan Pierias.

Snap jij dat Ajax Sebastian Pasquali laat gaan?

Meer nieuws

Duitsland is lekken beu en zet influencers in voor bekendmaking EK-selectie
0
Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
15
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
14
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
27
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
15
VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties