Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax laat Dusan Tadic niet naar AC Milan vertrekken

Laatste update:

"Het is kansloos dat ze nu onze captain weghalen", zo laat Overmars zondagmiddag in duidelijke bewoordingen weten. "Onze aanvoerder zal dit jaar niet vertrekken. Hij is zo belangrijk voor de club, in meerdere facetten. Hij is het cement tussen de stenen. Het is dus een duidelijke 'nee' van onze kant, hij is niet te koop", aldus de Ajax-directeur, die op de hoogte is van de interesse van Milan in de 32-jarige aanvaller.

Nicolò Schira onthult salariseisen van Dusan Tadic bij AC Milan

Het is bekend wat de Ajax-aanvaller wi gaan verdienen in Milaan.Lees artikel

Overmars liet eerder al weten dat hij Tadic heel hoog heeft zitten "Een voorbeeldprof, die de jonge spelers op sleeptouw neemt. Hij zorgt voor de absolute topsportmentaliteit die nodig is om te presteren", zo klonk het lovend in een interview met De Telegraaf. Ajax nam Tadic in 2018 voor 13,7 miljoen euro over van Southampton en de teller staat inmiddels op 76 doelpunten en 70 assists in 148 wedstrijden in het shirt van de Amsterdamse club. Twee jaar geleden werd zijn contract verlengd tot 2026, met de intentie om vanaf 2023 te werken aan een loopbaan als trainer.

De Italiaanse journalist Nicolò Schira wist zaterdag te melden dat Tadic bij Milan een contract tot medio 2024 vraagt, met daarin een salaris van vier miljoen euro per jaar. De nummer twee van het afgelopen Serie A-seizoen is actief op zoek naar versterkingen. AC Milan keert komend seizoen terug in de groepsfase van de Champions League, waardoor i Rossoneri ook iets meer te besteden hebben op de transfermarkt. ESPN meldde eerder deze week al dat AC Milan op het punt stond om tien miljoen euro naar Everton over te maken voor James Rodríguez, die de opvolger moet worden van de transfervrij naar Internazionale vertrokken Hakan Çalhanoglu.

Di Marzio verzekert dat Tadic nu op het verlanglijstje is verschenen om de voorste linie te versterken. Die interesse staat los van de afloop van de onderhandelingen rond Olivier Giroud, die moet worden overgenomen van Chelsea. Er zou reeds contact hebben plaatsgevonden tussen Tadic en AC Milan, waarbij de Italiaanse club te horen heeft gekregen dat de Servische aanvaller geïnteresseerd is in een overstap naar Milaan. Naar nu blijkt wil Ajax dus niet meewerken aan een transfer van de routinier richting de Serie A.

Tadic werd een jaar geleden ook al gelinkt aan een tussentijds vertrek bij Ajax. Barcelona was toen in de markt voor de aanvaller, die een overgang naar de Catalaanse grootmacht echter nooit van de grond zag komen. "Die kans was er vorig jaar, maar ik heb het niet gedaan. Dit is mijn club en daar doe ik alles voor", zei Tadic hierover in een interview met De Telegraaf.

Het is terecht dat Ajax Dusan Tadic niet laat gaan

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
13
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
42
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
70

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties