Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax laat Heracles met punt weggaan uit Amsterdam

Laatste update:

Het eerste kwartier in Amsterdam was er één van aftasten en proberen. Heracles hield de linies gesloten en wachtte af wat Ajax zou doen en daar moest de koploper iets op bedenken. Behoudens een goede actie van Anwar El Ghazi in de beginfase kwam er niet zo veel voort uit het aanvalsspel. Na achttien minuten gaf Riechedly Bazoer een prima pass op El Ghazi, die van opzij probeerde Arek Milik te bereiken: de bal werd echter opgeruimd voordat-ie bij de Pool kwam en Heracles had de angel eruit.

Een minuut later kreeg Daley Sinkgraven een goede steekbal van El Ghazi en speelde hij Ramon Zomer uit, waarna hij Bram Castro onder vuur nam. De keeper kreeg de bal recht op zich af en redde. Daarna kopte Mike van der Hoorn een keer over uit een hoekschop van Nemanja Gudelj en vuurde Bazoer na wat fysiek vertoon hard en hoog in het zijnet. Het was het laatste vertoon voor rust en Ajax kwam er niet doorheen. Heracles viel nauwelijks aan en schoot niet op doel in de eerste helft.

Na rust veranderde er maar weinig aan het spelbeeld. Ajax vond niet heel soepel een manier om zich langs Heracles te spelen en wanneer het wel lukte, werd het niet afgerond. Arek Milik zag een kopbal van de lijn gehaald worden, El Ghazi produceerde een te zacht schot en Bazoers hardere poging ging er ook niet in. Frank de Boer besloot Viktor Fischer erbij te zetten ten faveure van Amin Younes, terwijl John Stegeman voor het laatste half uur Jaroslav Navratil liet invallen voor Peter van Ooijen.

Fischer kon het verschil echter niet maken voor Ajax en ook Lasse Schöne, die Sinkgraven afloste, lukte dat niet. De Deense invaller kopte nog wel een keer over, een minuut nadat Heracles al een prima kans had gekregen om nog te stunten. Mike te Wierik maaide echter over de bal heen nadat hij de zestien meter al was binnengedrongen. Een paar spannende momenten in de slotfase ten spijt bleef het bij 0-0, een uitslag waar Heracles niet ongelukkig mee zal zijn. Ajax wacht af hoe PSV het er woensdagavond vanaf brengt tegen Excelsior.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties