Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax laat in zoektocht naar nieuwe keeper oog vallen op Altay Bayindir'

Laatste update:

Directeur voetbalzaken Marc Overmars haalde afgelopen zomer met Remko Pasveer en Jay Gorter twee nieuwe keepers naar Ajax. Pasveer (37) gaat net als Maarten Stekelenburg (39) richting het einde van zijn carrière, terwijl Gorter met zijn 21 jaar in de Keuken Kampioen Divisie wordt klaargestoomd voor het grote werk. De verwachting is dat André Onana na dit seizoen vertrekt uit Amsterdam en dus lijkt een nieuwe doelman meer dan welkom. Naar verluidt is Ajax uitgekomen bij Turks international Bayindir.

Volgens de berichtgeving zaten afgelopen donderdag twee scouts van Ajax op de tribune in Istanbul. Zij zagen Fenerbahçe de wedstrijd met 2-1 winnen door doelpunten van Ferdi Kadioglu en Mesut Özil. Bayindir stond negentig minuten onder de lat en kon vlak voor tijd de aansluitingstreffer van Souleymane Doukara niet voorkomen. Door de overwinning klom Fenerbahçe naar de vijfde plaats op de ranglijst. Het is niet ondenkbaar dat een delegatie van Ajax aanwezig was in Istanbul; aanstaande dinsdag treedt het team van trainer Erik ten Hag in de groepsfase van de Champions League aan tegen Besiktas.

Bayindir speelde in de jeugdopleiding van diverse clubs, om uiteindelijk door te breken bij Ankaragücü. In de zomer van 2019 maakte hij voor een bedrag van 1,5 miljoen euro de overstap naar Fenerbahçe. Hij veroverde een basisplaats en kwam in beeld bij de nationale ploeg van Turkije. De inmiddels ontslagen bondscoach Senol Günes haalde hem vorig jaar voor het eerst bij de selectie, liet hem eerder dit jaar debuteren in de vriendschappelijke interland tegen Azerbeidzjan (2-1 winst) en nam hem mee naar het EK. Inmiddels staat de teller op twee interlands voor Bayindir, wiens contract in Istanbul doorloopt tot medio 2023. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op veertien miljoen euro.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties