Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax laat 'mogelijke oplossing' en 'serieuze optie' voor Valencia verdwijnen

Laatste update:

De Spaanse sportkrant schrijft dat Ajax een 'serieuze optie' was voor Cillessen en dus ook als een 'mogelijke oplossing' gold voor Valencia. Los Che namen de zestigvoudig Oranje-international in de zomer van 2019 over van Barcelona in een ruildeal die ervoor zorgde dat Neto de omgekeerde weg bewandelde. De transfer kwam voor 35 miljoen euro in de boeken te staan, wat betekent dat er 8,75 miljoen euro per jaar op Cillessen wordt afgeschreven. Samen met zijn salaris kost Cillessen Valencia daardoor dertien miljoen euro per jaar.

Het is de reden dat Valencia graag afscheid wil nemen van Cillessen. Ieder bod dat deze zomer voor hem binnenkomt, zal worden overwogen. In dat opzicht is Ajax heel lang een optie geweest, maar de mogelijkheid voor een terugkeer bij de club waar hij tussen 2011 en 2016 onder contract stond is inmiddels verdwenen. Nog voor het openen van de transferwindow is al duidelijk dat Ajax deze zomer geen keeper gaat binnenhalen. Het ligt weliswaar voor de hand dat André Onana gaat worden verkocht, maar met de transfervrije komst van Remko Pasveer en de contractverlenging van Maarten Stekelenburg is hier reeds op ingespeeld.

Het zal Valencia wat dat betreft nog extra pijn doen dat Jasper Cillessen vanwege een coronabesmetting niet op het EK zal spelen. Het toernooi was een extra mogelijkheid geweest voor de doelman om zich in de kijker te spelen, maar bondscoach Frank de Boer besloot geen risico te nemen met zijn beschikbaarheid en fitheid en gaf zijn plaats in de EK-selectie aan AZ-keeper Marco Bizot. Cillessen heeft bij Valencia voorlopig nog een contract tot medio 2023 en stond voorlopig in veertig officiële wedstrijden voor de Spaanse club onder de lat.

Had jij Jasper Cillessen graag zien terugkeren bij Ajax?

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
10
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
57
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties