Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax laat oog vallen op Argentijns international voor backpositie'

Laatste update:

Más streek pas aan het begin van dit seizoen neer in Turkije, nadat de club uit Trabzon hem voor 1,5 miljoen euro op had gepikt bij San Lorenzo. Als Ajax inderdaad werk wil gaan maken van de komst van de 28-jarige linksback zal het Trabzonspor een mooie winst moeten gunnen: volgens Sporx hebben de Turken een bedrag van acht miljoen euro in gedachten, terwijl Ajax zelf naar verluidt niet verder wil gaan dan vijf miljoen euro.

De Argentijn beschikt nog tot een tot 2020 doorlopend contract en lijkt hoe dan ook geen haast te hebben om te vertrekken. Een mooie aanbieding uit Amsterdam zou er echter voor kunnen zorgen dat de achtvoudig international alsnog van gedachten gaat veranderen.

Denk jij dat Emmanuel Más haalbaar is voor Ajax?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties