Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax laat oog vallen op 'zeldzaam talent' en bekende van Valkanis'

Laatste update:

De belangstelling in Konstantelias lijkt niet geheel uit de lucht gegrepen door het Griekse medium, daar de middenvelder naar verluidt al langer op de radar staat in Amsterdam. Van der Zee, die de middenvelder beschouwt als een 'zeldzaam talent', zou groen licht hebben gegeven om de interesse door te zetten.

Geschreven wordt door SDNA dat zowel Van 't Schip als Valkanis op de hoogte is van de situatie. Laatstgenoemde werkte vorig jaar al even samen met Konstantelias, toen hij door PAOK werd uitgeleend aan het Belgische Eupen. Valkanis was daar destijds hoofdtrainer.

Onduidelijk is nog hoe diep Ajax in de buidel moet tasten voor Konstantelias. Transfermarkt schat de waarde van de aanvallende middenvelder op acht miljoen euro. Gezien zijn tot medio 2027 lopende contract en de potentie is het echter niet ondenkbaar dat de Griekse club hoger inzet.

Konstantelias doorliep de jeugdopleiding van PAOK, waar hij in 2021 zijn debuut in het betaalde voetbal maakte. Sindsdien kwam hij tot 62 officiële wedstrijden, waarin hij 7 keer scoorde en 7 keer aangever was. Twee keer kwam hij uit voor de Griekse nationale ploeg.

In januari vorig jaar leende PAOK Konstantelias voor een half jaar uit aan Eupen. Onder Stefan Krämer en diens opvolger Valkanis, die Van 't Schip gaat assisteren bij Ajax, mocht hij zeven keer invallen in de Belgische Pro League. Slechts twee keer deed hij langer dan twintig minuten mee.

Van der Zee is sinds de komst van Marc Overmars internationaal scout bij Ajax. Hij staat onder meer bekend als de 'ontdekker' van Davinson Sánchez (2015), David Neres (2016) en Antony (2020). De voormalig hoofdscout houdt zich doorgaans hoofdzakelijk bezig met de Braziliaanse markt.

Meer nieuws

Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
3
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
16
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
22
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties