Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax laat verdediger vertrekken: 'Mijn droom is nog steeds Real Madrid'

Laatste update:

"Er zijn wat gesprekken met clubs. Of er iets concreets op tafel ligt, is nog onbekend. Wel weet ik zeker dat ik naar de Eredivisie of Belgische Jupiler Pro League wil", stelt Sanniez, die dit seizoen dertien wedstrijden voor Jong Ajax in de Jupiler League speelde. "In de Eredivisie of Jupiler Pro League komen is mijn plan, om twee, drie jaar mijn uiterste best te doen, te schitteren en een vervolgstap te maken naar bijvoorbeeld Engeland."

"Mijn droom is nog steeds Real Madrid. Ik denk dat het kan en we zullen het gaan zien", vervolgt de verdediger. Het dramatische incident met Abdelhak Nouri heeft Sanniez enorm aangegrepen. "De eerste weken van dit seizoen was ik afwezig. Ik had veel moeite. Ze zeiden vaak dat je het gebeuren om Appie vergat als je ging voetballen, maar bij mij was dat niet zo. Juist als ik op het veld stond, dacht ik eraan."

"Appie is als een broertje voor mij en ik was veel bij zijn familie en broer", zegt Sanniez. Hij hoopt komende zomer een mooie stap te kunnen maken. "Ik wil dat medespelers denken: dit is een versterking. Mij is vaker door teamgenoten verteld dat ze het prettig vonden als ik achter hen stond. Dat werd uitgesproken door Appie en Frenkie de Jong. Dat deed wat met mij en daar wil ik bij een volgende club weer voor zorgen."

Denk jij dat deze Terry Lartey Sanniez ergens in de Eredivisie gaat spelen?

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
114
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
23
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties