Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax last extra oefenwedstrijd in en speelt twee keer op 22 juli

Laatste update:

"Ajax streeft ernaar op deze dag twee oefenwedstrijden te spelen, zodat alle spelers van de A-selectie een vergelijkbare hoeveelheid wedstrijdminuten kunnen maken. Het duel met Panathinaikos is de hoofdwedstrijd, daar komen de meeste basisspelers van Ajax in actie. Het team dat tegen OFI Kreta aantreedt zal grotendeels bestaan uit de reserves en aanstormend talent", verklaart Ajax.

De regerend landskampioen komt voor die tijd nog tweemaal vriendschappelijk in actie. Op zondag 14 juli is het Medipol Basaksehir van Eljero Elia de tegenstander. Vier dagen later fungeert Watford als sparringpartner van de Amsterdammers. Ajax werkte tot dusver drie oefenwedstrijden af. Quick '20 (2-11) en Anderlecht (5-2) werden verslagen, terwijl het duel met Aalborg BK met een 1-1 gelijkspel werd afgesloten.

Na de oefencampagne kan de focus van Ajax op het serieuze werk. Op 22 juli wordt de tegenstander in de tweede voorronde van de Champions League bekend via de loting. APOEL Nicosia, PAOK Saloniki, FK Qarabag, NK Maribor, Rode Ster Belgrado, Maccabi Tel Aviv en Sheriff Tiraspol kunnen tijdens de loting uit de koker komen. PSV is op 27 juli de tegenstander in het duel om de Johan Cruijff Schaal en op 3 augustus wordt het Eredivisie-seizoen afgetrapt met een uitwedstrijd tegen Vitesse.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
14
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties