Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax legt bod neer voor helft van transferrechten van Nederlandse Braziliaan'

Laatste update:

De eerste contacten tussen Ajax en Ponte Preta zouden al in augustus zijn gelegd, toen de zomerse transferperiode nog aan de gang was. Van een overstap kwam het toen echter niet, al werd er binnen Ponte Preta al wel gesproken over een verkoop van Camilo om zo wat broodnodige inkomsten binnen te halen.

In the Zone | Lachende Mazraoui gaat graag met Ten Hag mee naar Bayern München

Ajax keerde daarna naar verluidt terug in Brazilië met het voorstel om Camilo in januari naar Nederland te laten vertrekken. De Amsterdammers zouden daarbij een bod van 2,5 miljoen euro hebben neergelegd voor 50 procent van de transferrechten van de jongeling. "Ze vonden Camilo erg goed", laat Barrozo weten.

"Een bijkomend voordeel is het feit dat hij een Nederlands paspoort heeft. Hij woont in Holambra (een in de jaren veertig door Nederlandse immigranten gesticht dorp, red.) en komt daar ook vandaan. Het idee was om hem in januari volgend jaar naar Nederland te laten gaan." De middenvelder is inmiddels echter zijn plek verloren bij Ponte Preta en Barrozo denkt dat dit roet in het eten zou kunnen gooien.

Scouts van Ajax waren eind oktober van de partij om hem aan het werk te zien tegen Vitória, maar Camilo kwam toen niet van de bank. "Ze kwamen terug in Brazilië omdat ze hadden gehoord dat Camilo zijn plek kwijt was geraakt aan Gilson Kleina. Ze kwamen om hem in actie te zien, maar hij speelde helaas niet." Ponte Preta zelf ontkent in gesprek met bovengenoemd medium de geruchten overigens: "We hebben tot dusver geen aanbiedingen ontvangen", laat een woordvoerder van de club weten.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
36
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties