Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax legt lat hoog voor clubs en stelt vraagprijs vast op 35 miljoen euro'

Laatste update:

Chelsea-manager Frank Lampard ziet naar verluidt Ben Chilwell als eerste optie voor de linksbackpositie. Mocht een deal met Leicester City echter mislukken, dan komt Tagliafico in beeld. Barcelona lijkt eerst spelers van de hand te moeten doen, voordat er kan worden gesproken over de komst van de Ajax-verdediger naar het Camp Nou. Paris Saint-Germain, eveneens gelinkt aan Tagliafico, lijkt een voorkeur te hebben voor Alex Telles, die momenteel onder contract staat bij FC Porto.

TOP 10 GOALS - Dusan Tadic

Het Argentijnse Independiente, waar Tagliafico tussen 2015 en 2018 speelde, hoopt vurig op een zomerse transfer van de linksback. De club heeft een doorverkooppercentage van vijftien procent bedongen in de deal met Ajax van ruim twee jaar geleden. Bij een transfersom van 35 miljoen euro komt ruim vier miljoen euro op de rekening terecht van Independiente. Dat is exact het bedrag dat Ajax begin 2018 neerlegde voor Tagliafico.

AS wist eerder deze week nog te melden dat Ajax de vraagprijs voor Tagliafico had vastgesteld op 25 miljoen euro. Diens zaakwaarnemer Ricardo Schlieper blijft ondanks de coronacrisis hopen op een aantrekkelijke transfer voor de Ajacied. "We weten dat de coronacrisis verschillende clubs heeft geraakt, maar ik denk dat er nog steeds de nodige transfers gaan plaatsvinden. We hebben verschillende gesprekken gevoerd met grote clubs", zo zei de zakelijk adviseur tegen Joga Bonito. Tagliafico, wiens contract bij Ajax doorloopt tot 2022, is ook al in verband gebracht met Atlético Madrid en Arsenal.

Denk jij dat Nicolás Tagliafico klaar is voor een grote Europese competitie?

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
31
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties