Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax legt topscorer Dusan Tadic voor komende zeven jaar vast

Laatste update:

Tadic streek een jaar geleden in Amsterdam neer. Ajax legde destijds 11,4 miljoen euro neer voor de aanvallende middenvelder annex aanvaller, die afkomstig was van Southampton. In zijn eerste jaar in de Johan Cruijff ArenA kwam hij tot 36 doelpunten in 56 wedstrijden, waaronder 28 in de Eredivisie. Daarmee werd Tadic gedeeld topscorer, een titel die hij moest delen met Luuk de Jong, die PSV inmiddels heeft ingeruild voor Sevilla.

De multifunctionele Tadic veroverde in zijn eerste seizoen bij Ajax de landstitel en de TOTO KNVB Beker. Daarnaast schitterde de ervaren Ajacied in de Champions League. Het elftal van Erik ten Hag was heel dicht bij de finale, maar werd in de halve finale in extremis uitgeschakeld door Tottenham Hotspur (2-3 na een 0-1 zege in Londen.) Tadic excelleerde in het returnduel tegen Real Madrid in de achtste finale. Ajax won met 1-4 en de gelegenheidsspits nam op fraaie wijze het derde doelpunt voor zijn rekening. Hij werd door de UEFA opgenomen in de selectie met beste spelers in het miljardenbal van afgelopen seizoen.

Tadic speelde eerder in Nederland voor FC Groningen, tussen 2010 en 2012, en FC Twente, dat eveneens twee seizoenen over de Servische aanvaller beschikte. In 2014 maakte Southampton veertien miljoen euro over naar Enschede, om hem vier seizoenen later met een klein verlies aan Ajax te verkopen. Tadic heeft 64 interlands (15 doelpunten) voor de nationale ploeg van Servië achter zijn naam staan.

Een goede zet van Ajax?

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties