Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax liet nog niets weten over koopoptie: 'Kranten weten blijkbaar meer dan ik'

Laatste update:

In tegenstelling tot eerdere berichten is de sluitpost momenteel niet in zijn geboorteland, waar hij individueel zou trainen: "De kranten weten blijkbaar meer dan ik", lacht hij in gesprek met A Bola. "Ik ben niet in Portugal en ik train ook niet alleen. Ik ben in Nederland, in Amsterdam, waar ik train met het team waar ik nog tot het einde van dit seizoen een contract heb. Hoewel het seizoen hier erop zit, loopt het contract net zolang door als nodig is."

Alle reddingen van André Onana in 2019

Over de koopoptie die Ajax heeft om hem definitief in te lijven, heeft Varela nog niets vernomen: "Ook hier weten de kranten blijkbaar meer over dan ik. Ik ben nergens over geïnformeerd. Vorig seizoen was het op de dag dat ze uitsluitsel moesten geven een 'nee' omdat ze toen met een antwoord moesten komen. Ze wilden op dat moment niet in gesprek. Later gingen ze wel om de tafel met Benfica, het is nooit een definitief antwoord. Veel mensen weten niet wat er vorig jaar is gebeurd. Op dit moment weet ik nog niets, maar dat komt wel als de tijd daar is."

Varela houdt daarom zijn opties voorlopig open: "Ik wil gewoon wat het beste voor mezelf is. Als zij me willen kopen, ben ik er blij mee. Als ik terug moet naar Benfica, ben ik ook gelukkig. Als ik ergens anders naartoe moet om beter te worden en voor mijn plekje te vechten, is dat ook goed. Daar maak ik me helemaal geen zorgen om. Ik wil op dit moment gewoon trainen en mezelf fit houden. Vanwege de pandemie zal het moment waarop transfers plaatsvinden veranderen. Daar maak ik me verder niet druk om. Ik heb vertrouwen in mijn zaakwaarnemers. Ik wil ergens spelen waar ik gelukkig ben, beter kan worden en om mijn plekje kan vechten."

Denk jij dat Bruno Varela ook volgend seizoen speler van Ajax zal zijn?

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties