Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax lijkt deze zomer mislukte aankoop met winst te verkopen'

Laatste update:

Marin werd de voorbije maanden al veelvuldig gelinkt aan de Belgische topclub. Afgelopen winter was Club Brugge nog concreet voor de middenvelder, maar wees Ajax volgens diverse media een bod af. Club Brugge blijft interesse tonen in Marin en nu zou volgens Roemeense media, waaronder Stiripesurse, de aankoop zelf ook hebben aangegeven te willen vertrekken als zijn situatie bij Ajax niet snel verandert.

Ten Hag zelfkritisch: 'Ik ben ook niet onfeilbaar'

De 23-jarige Marin zou volgens eerdere berichten ook al in gesprek zijn met Club Brugge over een eventuele transfer. De Belgische club lijkt te willen voldoen aan de gevraagde prijs van circa vijftien miljoen, waardoor een definitieve transfer lonkt. Marin, die vaak in de media en op social media wordt bestempeld als miskoop van Ajax, tekende vorig jaar tot medio 2024 in de Johan Cruijff ArenA.

Marin was in eerste instantie nog basisspeler onder trainer Erik ten Hag. De middenvelder kon echter niet overtuigen en lijkt inmiddels in de pikorde voorbijgestreefd door onder anderen Ryan Gravenberch en Carel Eiting. De 21-voudig Roemeens international kwam tot op heden tot zeventien wedstrijden voor Ajax, waarin hij nul keer scoorde en twee assists afleverde.

Verwacht jij dat Razvan Marin deze zomer gaat vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
28
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
13
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties