Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax lijkt Jorge Sánchez te kunnen slijten: concrete interesse in Mexicaan

Laatste update:

Sánchez heeft sinds zijn komst naar de Johan Cruijff ArenA nog geen onuitwisbare indruk kunnen achterlaten. De verdediger kwam in de zomer van 2022 naar Amsterdam en ondertekende toen een contract tot medio 2026. Onder Alfred Schreuder en diens opvolger John Heitinga slaagde hij er niet in voor langere tijd een basisplaats te bemachtigen. De rechterkant van de verdediging bleek een pijnpunt voor Ajax, daar ook alternatief Devyne Rensch geen overtuigend seizoen kende.

Botafogo, de huidige koploper van de Braziliaanse Série A, komt dit seizoen uit in de Copa Libertadores en ziet in Sánchez een belangrijke versterking. Op internationaal vlak staat Sánchez er beter op dan in Nederland. Onlangs kwam de verdediger met zijn land uit op de Gold Cup. Op dat toernooi speelde de aanvallend ingestelde back ieder duel mee. Mexico reikte tot de finale, waarin het dankzij een treffer van Feyenoord-spits Santiago Giménez met 1-0 te sterk was voor Panama. Sánchez heeft net als Edson Álvarez nog vakantie, waardoor hij nog niet bekend is met Ajax-trainer Maurice Steijn.

Sánchez kwam afgelopen seizoen tot 26 wedsstrijden voor Ajax, waarin hij met drie goals en drie assists liet zien aanvallend van waarde te kunnen zijn. Met name in het verdedigende aspect kreeg hij de nodige kritiek te verwerken, net als vrijwel de gehele Ajax-defensie vorig seizoen. De Amsterdammers namen eerder deze zomer met Jurriën Timber en Calvin Bassey al afscheid van twee verdedigers. Ajax blijkt ook in de voorbereiding op komend seizoen verdedigend kwetsbaar te zijn, waardoor Steijn heeft aangegeven minimaal twee nieuwe verdedigers te willen verwelkomen. De Haagse oefenmeester doelde daarbij op het hart van de defensie, maar mogelijk komt er nog wat extra's bij voor de rechterkant indien Sánchez vertrekt.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties