Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax lijkt keuze te hebben gemaakt: Bosz topkandidaat

Laatste update:

Maccabi Tel Aviv speelt op 24 mei nog de bekerfinale en de clubleiding wil dit duel nog even afwachten, zo klinkt het. "Maar het lijkt erop dat Bosz de nieuwe trainer wordt van Ajax en dat hij één assistent mee zal nemen. Dat zal waarschijnlijk Hendrie Krüzen zijn", vertelde Jansen maandagavond bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees.

Bosz heeft volgens Jansen te horen gekregen wat hij moet brengen bij Ajax: "Amusement. Het chagrijn ebde nooit weg bij Ajax over de manier van spelen in de laatste jaren", aldus de verslaggever. "In de manier van aanvallen en druk zetten zien ze in Bosz de ideale trainer." Voor zijn avontuur in Israël was Bosz hoofdtrainer van Vitesse, Heracles Almelo (twee periodes), De Graafschap en AGOVV. Ook was hij even technisch manager bij Feyenoord.

Peter Bosz lijkt mij de juiste opvolger voor Frank de Boer

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties