Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax lijkt opgelucht adem te kunnen halen na transferupdate Guardiola

Laatste update:

"Oleksandr is een paar dagen geleden geblesseerd geraakt", laat Guardiola optekenen in de Engelse media na de 0-3 overwinning van Manchester City op Burnley in de derde ronde van de EFL Cup. "Hij was juist hersteld van een andere blessure, maar nu ligt hij er waarschijnlijk weer twee of drie weken uit." De Spaanse keuzeheer verwacht derhalve dat Zinchenko ook na 5 oktober, als de transfermarkt in Europa sluit, aan Manchester City is verbonden. "Ja, dat denk ik wel."

'Manchester City maakt ruimte in selectie voor last minute-deal met Ajax'

De kans is aanwezig dat Ajax alsnog een boegbeeld kwijtraakt.Lees artikel

The Telegraph meldde dinsdag dat Tagliafico op het lijstje staat van Guardiola, maar dat een deal met Ajax alleen een opte is bij een vertrek van Zinchenko uit Manchester. Vanwege de kwetsuur van Zinchenko lijkt de interesse in de Argentijnse linksback echter op een laag pitje te zijn gezet. Het was daarnaast ook niet bekend welk miljoenenbedrag Manchester City eventueel overheeft voor Tagliafico, die in Amsterdam nog vastligt tot medio 2022. Beide partijen praten momenteel over een nieuw contract voor de vleugelverdediger.

Trainer Erik ten Hag liet onlangs weten dat hij met directeur voetbalzaken Marc Overmars een deadline had afgesproken wat betreft de eventuele verkoop van Tagliafico en André Onana, zonder daarbij een specifieke datum te noemen. Ajax raakt in Sergiño Dest al een vleugelverdediger kwijt, want de international van de Verenigde Staten wordt hoogstwaarschijnlijk deze vrijdag officieel gepresenteerd door Barcelona.

Meer nieuws

Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Youri Mulder oppert Eredivisie-speler die Kroos kan opvolgen bij Real Madrid
1
'Stijn van Gassel kan direct na degradatie kiezen uit drie Eredivisie-clubs'
3
Precieze bedrag dat Feyenoord voor Priske betaalt lijkt bekend
25
Live meepraten in oefeninterlands: Duitsland - Oekraïne
0
Live meepraten in oefeninterlands: Engeland - Bosnië-Herzegovina
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties