Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax lijkt plots niet te stoppen na mondeling akkoord met volgend doelwit

Laatste update:

De interesse in Ramaj komt niet uit de lucht vallen, daar De Telegraaf eind juli al melding maakte van de interesse in de Duitser met Kosovaarse roots. De Amsterdammers waren ook nadrukkelijk geïnteresseerd in de diensten van Sparta-doelman Nick Olij, maar de komst van de Haarlemmer bleek moeilijker haalbaar. Bovendien worden de kwaliteiten van Ramaj hoger ingeschat.

Ramaj staat in Frankfurt nog tot medio 2027 onder contract, waardoor Ajax met een transfersom over de brug moet komen. In tegenstelling tot Olij heeft Ramaj een stuk minder ervaring op het hoogste niveau. De sluitpost kwam tot slechts twee wedstrijden in het eerste van Frankfurt. Kevin Trapp geldt bij de Duitse club als de absolute nummer één onder de lat.

Ramaj doorliep meerdere jeugdteams van de Duitse nationale ploeg, maar zijn laatste jeugdinterland dateert van november 2021. Destijds stond hij onder de lat tegen Portugal Onder 20 (1-1). Bij Ajax lijkt Ramaj in ieder geval geen rekening te hoeven houden met Jay Gorter. Hij mag de Amsterdammers bij de komst van een nieuwe doelman verlaten. Eerder op de dinsdag werd al bekend dat Ajax zeer dicht bij de komst van Carlos Borges is. De Portugese vleugelaanvaller moet worden overgenomen van Manchester City, waar hij vorig seizoen uitblonk in het Onder 21-team.

Meer nieuws

Willy Dullens (79), viervoudig Oranje-international, overleden
0
Lukas Podolski komt met 'genadeloze bespotting' van Memphis Depay
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
17
Perez is enorm gecharmeerd van één speler in Oranje: 'Steengoed, weergaloos'
9
Wijnaldum legt uit waarom zijn invalbeurt bij Nederland - Polen niet slaagde
27
Ten Hag bevestigt naam van andere grote trainer met wie Man United sprak
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties