Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax lijkt streep te kunnen zetten door naam Bosz na persconferentie Lyon

Laatste update:

Lyon vertrok vorige week nog met een positief resultaat uit Londen (1-1), maar werd donderdagavond op eigen veld afgetroefd door West Ham. The Hammers wonnen met maar liefst 0-3 in het Parc Olympique Lyonnais, waardoor Lyon is uitgeschakeld in de Europa League. Ook in de competitie presteert de ploeg van Bosz niet naar behoren, met een voorlopige tiende plek tot gevolg. De oefenmeester staat al een tijd onder grote druk bij Lyon, maar krijgt een dag na de Europa League-deceptie steun van Aulas.

"We hebben een staf gevonden die brengt wat we nodig hebben bij Lyon, met ervaring en een buitenlandse cultuur zoals de fans wilden", begint de voorzitter van de Fransen op een persconferentie. "We hopen het avontuur te vervolgen. De huidige staf is zoals we wensen. Dit eerste jaar hebben we gebruikt om te wennen aan alle vernieuwingen. De scouting handelde misschien niet helemaal zoals Peter dat wilde", gaat Aulas verder. "We zijn van plan om na te denken over hoe we de ploeg kunnen verbeteren, we zullen de middelen hebben om te investeren en aan Peters ambities te voldoen."

Technisch directeur Vincent Ponsot is wat voorzichtiger in zijn bewoordingen. "Aan het einde van het seizoen maken we de balans op. Er is hier geen gelatenheid. Als de doelstellingen niet worden bereikt, zullen we daaruit conclusies moeten trekken. Maar er zijn nog zeven wedstrijden te gaan, we gooien de handdoek niet in de ring", laat Ponsot ontvallen.

Door de steunbetuiging aan het adres van Bosz lijkt Ajax de komst van de 58-jarige oefenmeester te kunnen vergeten. Bosz was in beeld om Ten Hag op te volgen. De trainer van Ajax staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United en zou naar verluidt al een mondeling akkoord hebben bereikt met the Red Devils. Ook Arne Slot, een andere vaak genoemde kandidaat om Ten Hag op te volgen, lijkt Ajax te kunnen vergeten. De trainer van Feyenoord gaf deze week aan op zijn huidige post te willen blijven zitten.

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
10
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties