Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-linksback vertrekt na dertien jaar en tekent in Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

Als geboren Amsterdammer sloot Douglas in 2009 aan in de jeugdopleiding van Ajax. Hij begon zijn voetbalcarrière bij AVV Zeeburgia. Bij Ajax doorliep hij alle jeugdelftallen alvorens hij in het beloftenelftal terecht kwam. Voor Jong Ajax kwam hij tot 44 officiële wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij 2 keer scoorde en 3 assists gaf. Douglas speelde diverse jeugdinterlands voor Oranje.

Douglas geeft aan dat hij toe was aan een nieuwe stap. Het halfjaar in Den Bosch, buiten zijn vertrouwde Amsterdam, is hem goed bevallen. De keuze voor Roda was niet moeilijk voor de linkspoot. "Na gesprekken met onder andere Jurgen Streppel merkte ik meteen dat mijn persoonlijke ambities en die van de club goed op elkaar aansluiten. Bij mijn eerste bezoek in Kerkrade heb ik al kennis mogen maken met het fantastische stadion en de faciliteiten eromheen. Ik kijk ernaar uit om met de fanatieke achterban kennis te mogen maken."

Trainer Jurgen Streppel is erg blij met zijn nieuwste aanwinst. "Met de energie en drang naar voren is Terrence een speler die perfect binnen het systeem past wat wij graag willen spelen. Daarnaast heeft hij, ondanks zijn jonge leeftijd, al relatief veel ervaring opgedaan in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong Ajax en FC Den Bosch. Wij zijn er dan ook trots op dat Terrence voor de overstap naar Roda JC gekozen heeft."

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
14
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties