Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax loot FC Twente in de beker; PSV en Feyenoord spelen thuiswedstrijd

Laatste update:

Ajax krijgt dus te maken met FC Twente. Zaterdagavond speelden de Amsterdammers in competitieverband nog met tien man doelpuntloos gelijk tegen de Tukkers in de Johan Cruijff ArenA. Voor PSV staat er in de volgende ronde een thuiswedstrijd tegen FC Emmen op het programma. Ook Feyenoord speelt in eigen huis en krijgt bezoek van NEC. Titelkandidaat AZ moet zien af te rekenen met FC Utrecht.

Drie amateurploegen wisten het afgelopen week tot de laatste zestien van de KNVB Beker te schoppen. VV Katwijk was met 0-3 te sterk voor SV Urk, terwijl De Treffers voor een enorme stunt zorgde door SC Cambuur (1-0) uit te schakelen. De grootste verrassing was echter SV Spakenburg, dat op bezoek bij FC Groningen met 2-3 won. Youri Koelewijn opende de score na tien minuten, waarna Van der Linden twee penalty's benutte. Via twee treffers van Damil Dankerlui werd het nog even spannend, maar Spakenburg hield stand en trok de zege over de streep.

PSV bereikte de achtste finales van de KNVB Beker dinsdag door nipt af te rekenen met Sparta Rotterdam (1-2). Een zwaar gehavend Ajax had woensdag geen moeite met FC Den Bosch. De Amsterdammers kregen door een griepgolf te kampen met een waslijst aan afwezigen, maar wonnen desondanks met 0-2. Feyenoord herpakte zich een dag later uitstekend van een vroege tegenvaller. De Rotterdammers kregen tegen PEC Zwolle een vroege wereldgoal om de oren van Haris Medunjanin, maar speelden de bezoekers uit de Keuken Kampioen Divisie daarna behoorlijk van het eigen veld: 3-1.

Volledige loting achtste finales TOTO KNVB Beker:
PSV - FC Emmen
NAC Breda - sc Heerenveen
FC Twente - Ajax
Feyenoord - NEC
ADO Den Haag - Go Ahead Eagles
SV Spakenburg - VV Katwijk
AZ - FC Utrecht
De Graafschap - De Treffers

KNVB Beker
FC Den Bosch
0 - 2
Ajax

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties