Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse krijgt zijn zin en boekt eindelijk weer eens een succesje in rechtszaal

Laatste update:

Bij zo'n WHOA-procedure, die speciaal voor noodlijdende bedrijven in het leven is geroepen, wordt er een herstructureringsdeskundige aangesteld om de schulden van het bedrijf te gaan saneren. Deze procedure was een cruciaal aspect van het reddingsplan van de Arnhemmers.

ADO Den Haag en VVV-Venlo wisten in het verleden faillissement af te wenden door gebruik te maken van dezelfde procedure. Ook MVV startte eerder deze maand de WHOA-procedure op, zo bevestigden de Limburgers via de eigen kanalen.

Vitesse staat in deze zaak lijnrecht tegenover Coley Parry. De Amerikaan voorzag de Arnhemmers van een miljoenenlening en doet er alles aan om een zo groot mogelijk deel van die investering terug te verdienen.

De kleine overwinning kan echter ook helemaal voor niks zijn, als de Arnhemmers de licentiecommissie van de KNVB vrijdag niet weten te overtuigen van het reddingsplan. Wordt deze afgewezen door de commissie, dan zijn de Gelderlanders de proflicentie kwijt.

De Arnhemmers kregen donderdag in de rechtbank overigens niet volledig hun zin, zo stipt De Telegraaf aan. "De rechter heeft niet de herstructureringsdeskundige aangewezen die Vitesse had voorgesteld", schrijft het dagblad.

In plaats daarvan is Hanneke De Coninck van Florent Advocaten naar voren geschoven, een van de kandidaten aangedragen door Parry. Vitesse wierp overigens geen bezwaren tegen haar op.

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
0
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
0
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
3
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
5
Earnest Stewart steelt de show met zijn dansmoves in kleedkamer van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties