Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax maakt exacte transfersom van Sergiño Dest bekend

Laatste update:

Dest werd op 3 november 2000 geboren in Almere en speelde sinds 2012 bij Ajax. Hij maakte op 27 juli 2019 zijn debuut in het eerste elftal in de wedstrijd Ajax - PSV (2-0) om de Johan Cruijff Schaal, waarbij hij direct zijn eerste prijs met Ajax 1 pakte. De Amerikaans international speelde tot nu toe 38 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en maakte daarin twee doelpunten.

Dest voor het eerst in Camp Nou: 'Wauw'

Dest kon in de afgelopen periode ook rekenen op serieuze interesse van Bayern München. De Champions League-winnaar meldde zich in de persoon van technisch directeur Hasan Salihamidzic zelfs in Amsterdam om over een transfer te praten. De international van de Verenigde Staten vervolgt zijn loopbaan echter bij Barcelona. De overgang kwam in een stroomversnelling nadat trainer Ronald Koeman rechtsback Nélsom Semedo voor minimaal dertig miljoen euro naar Wolverhampton Wandererers zag vertrekken.

Dest brak vorig seizoen door bij Ajax, waar hij tot dusver 39 officiële wedstrijden speelde. Deze jaargang moest het zelf opgeleide talent genoegen nemen met invalbeurten, omdat Noussair Mazraoui de voorkeur kreeg van trainer Erik ten Hag als rechtsback. Dest maakte zaterdag tegen Vitesse (2-1) als invaller zijn laatste speelminuten in de Johan Cruijff ArenA. De jonge verdediger is na Miralem Pjanic, Francisco Trincão, Matheus Fernandes en Pedri de vijfde aanwinst van Barcelona voor dit seizoen.

Verstandige keuze van Sergiño Dest?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties