Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax maakt grote indruk op Juventus: 'Hun systeem blijkt dus te werken'

Laatste update:

"Ajax heeft een fantastische opleiding. Ze zijn vanwege hun sportieve beleid het perfecte voorbeeld van presteren op het hoogste niveau in een markt zonder financiële grenzen", zegt Agnelli in reactie op de Champions League-loting in een interview met La Gazzetta dello Sport. Hij beseft dat Ajax twee jaar geleden ook al eens in de Europa League-finale stond.

"Hun systeem blijkt dus te werken", aldus Agnelli, die stelt dat Italiaanse clubs kunnen leren van het beleid in Nederland, waar men minder financiële middelen heeft. "Als je kijkt naar de geschiedenis van het voetbal, zie je dat de tv-markten een verschil maken. Toch houdt Ajax vast aan de traditie door het ontwikkelen van de jeugdopleiding. om zodoende competitief te blijven."

Rafael van der Vaart ziet kansen voor Ajax, al beseft hij dat Juventus de favoriet is. "Als je die wedstrijd van hun tegen Atlético Madrid hebt gezien (3-0, red.), dan zie je gewoon dat ze heel goed kunnen voetballen. Die tweede wedstrijd was echt niet normaal. (...) En Cristiano Ronaldo was waanzinnig", doelt de oud-middenvelder in gesprek met de NOS op de hattrick van de 34-jarige Portugees.

"Ik speel liever tegen Ronaldo dan tegen Lionel Messi", vervolgt de analyticus zijn verhaal. "Natuurlijk, van hem weet je dat hij gaat scoren, maar als Ajax doet wat het moet doen, dan maken ze zeker kans. Maar tegen Italiaanse ploegen denk je altijd kans te hebben en denk je altijd beter te zijn, maar je wint nooit", lacht Van der Vaart.

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
47
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties