Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax maakt interesse kenbaar aan zaakwaarnemer Fulco van Kooperen

Laatste update:

Afgelopen zondag speelde Ajax bij afwezigheid van de zieke Sébastien Haller met Danilo in de spits. De Braziliaan kon niet enorm overtuigen. "Dat is de reden waarom Ajax bezig is met Brobbey, en toch ook vol inzet op Bergwijn", zegt Verweij. "Dit is gewoon niet goed genoeg. Ze beseffen inmiddels wel dat als Haller naar de Afrika Cup is en je moet tegen PSV en FC Utrecht met Danilo in de spits spelen... ga maar met die witte vlag zwaaien. Met Tadic in de spits kan ook, maar dat was tegen Besiktas geen succes."

En dus zal Ajax bij RB Leipzig aankloppen voor Brobbey. "Die willen ze dan huren, maar daar zal Leipzig wel een verplichte optie tot koop aan vastplakken. Of ze moeten hem direct kopen, en dat is natuurlijk wel met pijn in het hart. Dat doet Marc Overmars natuurlijk liever niet, een speler die transfervrij vertrokken is terugkopen. Maar ik denk dat het in dit geval wel gaat gebeuren."

Valentijn Driessen zou Brobbey niet terughalen. "Dat zou ik echt ongelofelijk vinden. Als hij nou bij Leipzig aan de lopende band scoort, dan weet je dat je iets terughaalt dat je ook versterkt..." Verweij is het daar niet mee eens. "Dat is juist de reden dat die mogelijkheid zich voor doet, dat ze hem misschien terug kunnen kopen." Brobbey stond de afgelopen twee wedstrijden in de basis bij Leipzig en dat waren ook meteen zijn enige twee basisplekken dit seizoen.

Bergwijn zit in een zo mogelijk nog lastigere situatie bij Tottenham Hotspur. "Antonio Conte heeft geloof ik in twee weken twee woorden tegen Bergwijn gezegd", weet Verweij. "Conte is ook degene die destijds een overgang van Bergwijn van PSV naar Internazionale heeft tegengehouden, dus die ziet het niet zo in hem zitten." Ajax is volgens Verweij concreet bezig met Bergwijn. "Die interesse is kenbaar gemaakt bij het management van Bergwijn. In de zomer was het nog onbespreekbaar, bij de vorige trainer." De linkeraanvaller laat zich begeleiden door Fulco van Kooperen.

Of Leipzig meewerkt aan een vertrek van Brobbey, moet afgewacht worden. "Ik denk dat vooral Brobbey er heel erg voor openstaat. En als die Mino Raiola meekrijgt, die weet wel oorlog te maken en die weet Leipzig waarschijnlijk wel zo ver te krijgen dat die er ook voor open staan. Volgens mij willen ze dit seizoen alleen maar huren, en dat geldt ook voor Bergwijn. Want Ajax heeft ook door het coronajaar natuurlijk hele slechte cijfers geschreven. Ze willen nu David Neres of Nicolás Tagliafico alsnog verkopen, en dan een speler terughalen."

Meer nieuws

Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
17
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
8
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
17
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties