Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax maakt kans op Deulofeu: 'Als alles voorbij is, gaan we erover praten'

Laatste update:

Deulofeu verlengde eerder deze maand zijn contract tot medio 2017, maar is het voornaamste slachtoffer van de komst van Neymar. De Catalanen zijn van plan om de aanvaller komend seizoen aan een Champions League-deelnemer uit Duitsland, Engeland of Italië uit te lenen. Saillant: Deulofeu sloeg enkele maanden geleden een aanbieding van Borussia Dortmund af omdat hij bij Barcelona wilde blijven.

Waar Deulofeu naartoe gaat is niet bekend, maar Spaanse media claimden dat Ajax niet zijn bestemming zou zijn. Marc Overmars wil het toptalent graag op huurbasis naar de Eredivisie halen, maar Barcelona heeft naar verluidt aangegeven dat dit niet zal gebeuren. De reden: volgens Barcelona ligt het niveau in Nederland te laag voor Deulofeu. Isaac Cuenca speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor Ajax.

Roura maakte woensdagavond duidelijk dat er nog geen knopen zijn doorgehakt over de eventuele continuïteit van Deulofeu en dat nog geen enkele bestemming is doorgestreept. "Gerard is nog erg jong. Als het seizoen van Barcelona B voorbij is en alles is afgelopen, gaan we over zijn toekomst praten en zullen we een beslissing nemen. Het is een speciale voetballer, anders. We zullen zien wat het beste voor hem is." In de nieuwe verbintenis is een transferclausule van 35 miljoen euro opgenomen.

Speelt Gerard Deulofeu komend seizoen voor Ajax?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties